Genel Duyurular
22.12.2022

IEEE GRSS Türkiye Bölümü Profesyoneller Günü (Young Professionals Day) Etkinliği

Değerli Öğrencilerimiz,

Genç Profesyoneller Günü, ülkemizde uzaktan algılama ve yer bilimleri alanlarında faaliyet gösteren genç profesyonellere, yine genç profesyoneller tarafından seminerlerin verileceği bir bilimsel etkinliktir. Genç Profesyoneller Günü 2022 etkinliğine Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi İrem Ülkü, Artvin Çoruh Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümü'nden Dr. Ekrem Saralıoğlu ve TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü'nden Araştırmacı Recep Can konuşmaları ile katkı sağlayacaktır. Etkinliğe ilişkin bilgi, konuşma başlıkları ve program için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

23 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da Türk Hava Kurumu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlik ücretsiz olup, katılım sağlamak için şu uzantıdan kayıt olunması gerekmektedir: https://grssturkey.org/yp

Sizleri Genç Profesyoneller Günü (Young Professionals Day) etkinliğine davet ediyoruz.