Genel Etkinlikler
31.03.2023

HUBF & HUBE Seminer Serisi - 2

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Enstitüsü tarafından organize edilen HUBF & HUBE Seminer Serisi kapsamında, 6 Nisan 2023 Perşembe günü 13:00-14:00 saatleri arasında Delft Teknoloji Üniversitesi (Hollanda), Uzay Sistem Mühendisliği Bölümünde Araştırmacı olarak görev yapmakta olan Erdem TURAN tarafından “Satellite-to-Satellite Radiotracking Based Autonomous Orbit Determination for Deep Space Small Satellites” başlıklı bir seminer verilecektir. Detaylarına aşağıdaki afişten erişilebilecek olan ve çevrimiçi gerçekleştirilecek bu seminere ilgilenen tüm akademisyenler ve öğrenciler davetlidir. Seminerin gerçekleştirileceği MS Teams ekibine r3m9tsx kodunu kullanarak katılabilirsiniz.